Η LG χορηγός σε εκδήλωση του φιλανθρωπικού οργανισμού CREAID
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG χορηγός σε εκδήλωση του φιλανθρωπικού οργανισμού CREAID

H τέχνη συναντά την τεχνολογία με τη συμμετοχή της LG στην εκδήλωση Designer Jewelry.

Η LG Electronics συμμετείχε και φέτος στην εκδήλωση του φιλανθρωπικού οργανισμού “CREAID” στο πλαίσιο της έκθεσης “Designer Jewelry”, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου στο One Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι τόσο του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού χώρου, αλλά και καταξιωμένοι σχεδιαστές και καλλιτέχνες. 

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός “CREAID”, ιδρύθηκε από τη γνωστή επιχειρηματία και εικαστικό κα. Μαρίνα Βερνίκου, έχοντας ως θεμελιώδη αρχή τη «Δημιουργία Αρωγής» (Create to Aid), με σκοπό το συνδυασμό δημιουργικότητας μέσα από έργα τέχνης και της βοήθειας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για έναν οργανισμό που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και τις δημιουργίες των υποστηρικτών του με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Φέτος, το CREAID κάλεσε καταξιωμένους Έλληνες, διεθνείς σχεδιαστές και ανθρώπους στο χώρο του κοσμήματος, για να δημιουργήσουν ένα, μοναδικά για το σκοπό, σχεδιασμένο fine jewelry (κολιέ, βραχιόλι, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι, τιάρα, κ.ά.).

Oι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα κοσμήματα καθώς και τις εντυπωσιακές LG τηλεοράσεις, την LG 4Κ OLED 77 ιντσών και την E6 OLED TV 65 ιντσών. Τα βλέμματα έκλεψε η LG 4Κ OLED 77 ιντσών με την εκπληκτική απεικόνιση των κοσμημάτων και τα ζωντανά χρώματά της. Και στις δύο τηλεοράσεις γινόταν η προβολή σε φωτογραφίες όλων των κοσμημάτων - έργων τέχνης των καλλιτεχνών της εκδήλωσης.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία ξεκίνησε την 1η Απριλίου και διήρκησε μία εβδομάδα, ενώ τα συνολικά έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. 
 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα