Οι «LG Αθλητές του Αύριο» συναντήθηκαν με τον Γιώργο Πρίντεζη στο 2ο LG AegeanBall 2017
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Οι «LG Αθλητές του Αύριο» συναντήθηκαν με τον Γιώργο Πρίντεζη στο 2ο LG AegeanBall 2017

Ο αθλητής-πρότυπο μοιράστηκε με τα παιδιά τις δικές του εμπειρίες και συζήτησε για την αξία του αθλητισμού

«Η πρωτοβουλία της LG μεταδίδει τη χαρά της συμμετοχής και προσφέρει σημαντικά εφόδια στα νέα παιδιά» Γιώργος Πρίντεζης, Διεθνής Μπασκετμπολίστας

Το μεγαλύτερο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην Ελλάδα, το 2ο LG AegeanBall Festival 2017 αποτέλεσε το δεύτερο σταθμό του προγράμματος «LG Αθλητές του Αύριο» που υλοποιείται στο πλαίσιο της πλατφόρμας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις» της LG.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, όλοι οι συμμετέχοντες της 4ης κατηγορίας παίδων – κορασίδων συναντήθηκαν με τον Γιώργο Πρίντεζη στο Δημαρχείο της Σύρου, μετά την ολοκλήρωση της απονομής της νικητήριας ομάδας της κατηγορίας με το κύπελλο των «LG Αθλητών του Αύριο». Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και αθλητής-πρότυπο μοιράστηκε με τα παιδιά τις δικές του εμπειρίες ως αθλητής και συζήτησε για την αξία του αθλητισμού και για τις θυσίες που πρέπει να κάνει ένας αθλητής για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, διεθνής μπασκετμπολίστας, δήλωσε για το πρόγραμμα: «Η πρωτοβουλία της LG να μεταδώσει τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξει και να υποστηρίξει τη νέα γενιά αθλητών μέσα από το πρόγραμμα «LG Αθλητές του Αύριο» είναι σπουδαία. Μέσα από τέτοιες ενέργειες κάθε νέο παιδί μπορεί να πάρει σημαντικά εφόδια για το μέλλον του που θα το βοηθήσουν να πετύχει τα όνειρά του».

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας επίσης μετέδωσε στους νεαρούς συμμετέχοντες τη δύναμη της συμμετοχής και της άθλησης και τα ενέπνευσε προκειμένου να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα