Η LG χορηγός της Γ. Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG χορηγός της Γ. Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης

Το τμήμα LG Business Solutions ενημέρωσε τους επαγγελματίες του κλάδου για τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις.

H LG Electronics Ελλάς και το τμήμα LG Business Solutions ήταν περήφανοι χορηγοί της γενικής συνέλευσης μελών του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης. H LG στηρίζει οργανισμούς που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και οι ολοκληρωμένες λύσεις της, την τοποθετούν ως τον ιδανικό και σταθερό συνεργάτη στην αγορά, αξιοποιώντας τεχνολογικά προϊόντα, με πλήθος καινοτομικών λειτουργιών, και δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες κάθε τύπου ξενοδοχειακής εγκατάστασης.
 
Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής αυτής συνέλευσης, οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων του Ρεθύμνου, καθώς και οι επαγγελματίες του κλάδου ενημερώθηκαν για τα εξειδικευμένα προϊόντα της LG, όπως οι αντλίες θερμότητας Therma V και Hydrokit, οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στη σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας μιας τουριστικής μονάδας, καθώς και για τις τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου LG Hotel TV και Pro:Centric Hotel TV, ιδανικές για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επισκέπτες. 

Εκπροσωπώντας την LG Electronics Ελλάς και το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Βάιος Μπλάτζιος, Προϊστάμενος Εταιρικών Πελατών Επαγγελματικού Κλιματισμού, ανέλαβε την παρουσίαση των ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών λύσεων που προσφέρει η LG, οι οποίες ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές και εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επαγγελματία του ξενοδοχειακού κλάδου.

Η γενική συνέλευση μελών του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης ήταν ανοιχτή σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα