Η LG υποστηρίζει το ΙΤ Directors Forum ‘16
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG υποστηρίζει το ΙΤ Directors Forum ‘16

Το Συνέδριο είχε στόχο να αποτυπώσει και να αναδείξει τη συνεισφορά των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην επιχειρηματική αξία.

Η LG Electronics Ελλάς συμμετείχε ως Χορηγός στο ΙΤ Directors Forum ‘16, το οποίο διοργανώθηκε για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016. Το φετινό συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Δαϊς, είχε τίτλο "From Complex to Simple: Performing in an Era of Smart Machines" ενώ στόχος του ήταν να αποτυπώσει και να αναδείξει τη συνεισφορά των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην επιχειρηματική αξία καθώς και τις προκλήσεις που προκύπτουν τόσο από την έξαρση των ευφυών μηχανών όσο και από την πολυπλοκότητα που τις συνοδεύει. 

Στο πλαίσιο αυτό, η LG με ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, παρουσίασε τις επαγγελματικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης που προσφέρει, αναλύοντας παράλληλα τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις του σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Επαγγελματικού τμήματος της LG Electronics Hellas αναφέρθηκε στα πρωτοποριακά και καινοτόμα OLED και Ultra High Definition digital signage προϊόντα της εταιρείας, τα οποία, με κύρια χαρακτηριστικά τα απίστευτα ζωντανά χρώματα, την υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα και τη μεγάλη ευελιξία ως προς την χρήση τους, αποτελούν τον ισχυρότερο σύμμαχο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο αλληλεπίδρασης με το καταναλωτικό κοινό. 

Στο IT Directors Forum 2016 συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις βαθμίδες και μονάδες οργανισμών και επιχειρήσεων από τη βιομηχανία της Πληροφορικής. 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα