Η LG Electronics στήριξε στο 18ο συνέδριο Greek ICΤ Forum
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG Electronics στήριξε στο 18ο συνέδριο Greek ICΤ Forum

Το συνέδριο επικεντρώνεται στις Ψηφιακές και Τεχνολογικές Στρατηγικές  με ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στην αξιοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων ΤΠΕ/ICT από Επιχειρήσεις και Φορείς.

Η LG Electronics Ελλάς συμμετείχε στο 18ο συνέδριο Greek ICT Forum, το οποίο διοργανώθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Novotel Athens. Το συνέδριο, το οποίο είχε τίτλο «Digital and Technological Strategies for Business Reforming and Productivity», εστίασε στις ψηφιακές και τεχνολογικές στρατηγικές που έχουν στόχο τη μεταρρύθμιση της οικονομίας και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στην αξιοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας από επιχειρήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς Φορείς.

H LG από την πλευρά της, με ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, συμμετείχε στη θεματική ενότητα με τίτλο «Software Applications and ICT Strategies in Crisis: Ποιες είναι οι προτάσεις των Ψηφιακών Τεχνολογιών;» όπου και παρουσίασε τις επαγγελματικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης που προσφέρει. Η σημερινή, ιδιαίτερα απαιτητική εποχή επιτάσσει τη συστηματική αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών για την εξοικονόμηση πολύτιμων οικονομικών πόρων και σε αυτό το πλαίσιο, η LG ανέλυσε τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν οι λύσεις της σε επιχειρήσεις και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση τους. 

Το Greek ICT Forum αποτελεί το σημείο αναφοράς των Ελλήνων ICΤ Experts, αλλά και όλων των στελεχών του ιδιωτικού τραπεζικού και δημόσιου τομέα που επιθυμούν να συμβαδίσουν με όλες τις νεότερες εξελίξεις των τομέα των τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα