Η LG στήριξε την 5η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών ως Χορηγός τεχνολογίας
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG στήριξε την 5η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών ως Χορηγός τεχνολογίας

Η LG Electronics συμμετείχε και φέτος ως Χορηγός Τεχνολογίας στην 5η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος με θέμα «Inspiring International Jewel Stories», η οποία διοργανώθηκε από την πλατφόρμα “A JEWEL MADE IN GREECE”. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε 23-26 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο και χωριζόταν σε 3 ενότητες, Precious Eternities, Solid Metals και Material Worlds, όπου οι 65 Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες και brands παρουσίασαν τις δημιουργίες τους στους επισκέπτες της έκθεσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν σύντομες ομιλίες με αντικείμενο το Σύγχρονο Ελληνικό Κόσμημα και τις προοπτικές του, ενώ η οικογένεια Παπαλέξη στην οποία ανήκει ο Οίκος ΖOLOTAS, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της αλλά και για το γεγονός ότι διατηρεί ζωντανό το όραμα του Ιδρυτή του Οίκου. Την πρώτη μέρα της εκδήλωσης, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε η ίδρυση του ψηφιακού Μουσείου Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος με αντικείμενο την ιστορία του ενυπόγραφου κοσμήματος στη χώρα μας από τις αρχές του 1900 μέχρι και σήμερα. Τα εγκαίνια του ψηφιακού μουσείου έγιναν από τον τέως υπουργό κο Κωστή Χατζηδάκη.

Η LG έδωσε και φέτος το παρών στην εκδήλωση με δύο οθόνες υψηλών προδιαγραφών, τεχνολογίας OLED, που πρόσφεραν την απόλυτη εμπειρία θέασης στους επισκέπτες καθώς απόλαυσαν δύο ταινίες μικρού μήκους για την Ιστορία του Ελληνικού Κοσμήματος. 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα