Η τεχνολογία της LG συνέβαλε στις καινοτομίες του Giannakis Academy 2018
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η τεχνολογία της LG συνέβαλε στις καινοτομίες του Giannakis Academy 2018

Η LG υποστήριξε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Giannakis Academy, το καλοκαιρινό basketball camp του Παναγιώτη Γιαννάκη, το οποίο ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 600 παιδιών, ηλικίας από 7 έως 17 ετών, στη Χαλκιδική, την Κρήτη και την Αθήνα.

 

Τη φετινή χρονιά, το Giannakis Academy και η LG έκαναν τη διαφορά βάζοντας την τεχνολογία στην εκμάθηση του σουτ. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα επιστρατεύτηκε η δύναμη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας της LG μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διάταξης που περιελάμβανε μια LG οθόνη, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην καινοτόμο εκμάθηση του σουτ στο Giannakis Academy.

 

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, η διάταξη ήταν τοποθετημένη πίσω από τη μπασκέτα και προέβαλε ζωντανά την εικόνα του αθλητή στην προσπάθεια του για σουτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βοηθάει τον προπονητή να εξηγεί στον αθλητή ακριβώς πώς, πόσο και πού πρέπει να διορθώσει τη στάση του σώματός του αλλά και τις κινήσεις των χεριών του προκειμένου να αποκτήσει τη σωστή τεχνική και μηχανική στο σουτ.

 

Με αυτόν τον τρόπο, το επιτελείο του Giannakis Academy και το πρόγραμμα της LGLG Αθλητές του Αύριο’ δημιούργησαν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αναπτύξει τις δεξιότητες της νέας γενιάς αθλητών αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχουν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες της ζωής.

 

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια χρονιά συμμετείχαμε στο Giannakis Academy με το Πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο’ γιατί πιστεύουμε πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ο ιδανικός μέντορας – προπονητής για να μεταδώσει στα παιδιά όλα όσα πρεσβεύει ο αθλητισμός και το πρόγραμμά μας. Φέτος, σε συνεργασία με την Ακαδημία επιστρατεύσαμε τη δύναμη της τεχνολογίας στον αθλητισμό ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά ένα πλήρως διαδραστικό τρόπο προπόνησης που συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξή τους».

 

Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε για τη συνεργασία με την LG Hellas: «Η υποστήριξη της LG στις δράσεις μας για 2η συνεχόμενη χρονιά ήταν πολύ σημαντική. Με τη δύναμη που έχει η τεχνολογία καταφέραμε να υλοποιήσουμε καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης στην Ακαδημία μας προς όφελος της νέας γενιάς αθλητών που προπονούμε, να συμβάλουμε σημαντικά στην εξέλιξή τους και να τα εμπνεύσουμε για ένα υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ