Νέες αντλίες θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc: Φέρνουν τον πιο ζεστό χειμώνα στον χώρο σας
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Νέες αντλίες θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc: Φέρνουν τον πιο ζεστό χειμώνα στον χώρο σας

Στην εντυπωσιακή αίθουσα του Φάρου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας αντλίας θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc από το επαγγελματικό τμήμα της LG, LG Business Solutions.

Κεντρικοί παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι ηθοποιοί και stand up comedians Λάμπρος Φισφής και Ζήσης Ρούμπος, οι οποίοι άνοιξαν τη βραδιά με ένα διασκεδαστικό κωμικό act αναδεικνύοντας τα οφέλη και τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της LG Therma V R32 Monobloc. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν προϊοντικές παρουσιάσεις από τα εξειδικευμένα στελέχη της LG που ανέλυσαν τη λειτουργία της νέας αντλίας θερμότητας.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μία μοναδική χορογραφία με θέμα την αιώνια μάχη μεταξύ του χειμώνα και του καλοκαιριού – μια μάχη που φυσικά κέρδισε το καλοκαίρι και η αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc.

Οι νέες LG Therma V R32 Monobloc αντλίες θερμότητας είναι οι πρώτες στον κόσμο αντλίες τύπου Monobloc με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 και εξασφαλίζουν ακόμα υψηλότερες αποδόσεις, ευκολία ελέγχου και χρήσης και δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού έως 65˚C.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα