Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή από την LG μέσα από προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές στην έκθεση “Thanks to Tech”
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή από την LG μέσα από προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές στην έκθεση “Thanks to Tech”

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε στην κορυφαία έκθεση τεχνολογίας στην Ελλάδα “Thanks to Tech” που διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018 από την εταιρεία Κωτσόβολος. Τα πιο εξελιγμένα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών της LG βρίσκονται στη διάθεση του κοινού στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου The Mall Athens, και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτομίες του αύριο.

Kατά τη διάρκεια της έκθεσης η LG προσέφερε στους επισκέπτες την απόλυτη εμπειρία gaming με το LG Gaming Zone με 3 οθόνες 34UC79G 21:9 Curved UltraWide συνδεδεμένες μεταξύ τους, για μια απίστευτη εμπειρία gaming με ανάλυση 7680 x 3240.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είδαν από κοντά το ρομπότ LG CLOi CleanBot, το οποίο μπορεί ήσυχα να κάνει τη δουλειά του διατηρώντας το πάτωμα πεντακάθαρο. Είναι σχεδιασμένο για τον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών επαγγελματικών χώρων, όπως αεροδρόμια, έχει 10 ώρες αυτονομία και μπορεί να καθαρίσει έως και 500m2 ανά ώρα. Παράλληλα, θαύμασαν την LG SIGNATURE OLED77W8 με τη μοναδική μινιμαλιστική σχεδίασή της που σε συνδυασμό με τον έξυπνο επεξεργαστή α9 και τον κινηματογραφικό ήχο Dolby Atmos® ολοκληρώνει την εμπειρία θέασης.

Επίσης είδαν από κοντά το φουτουριστικό ασύρματο ηχείο LG PJ9 Levitating Speaker που αιωρείται στο χώρο πάνω από το συνοδευτικό Levitation Station προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας. Φυσικά, από την έκθεση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα νέα φορητά Bluetooth ηχεία LG XBOOM Go (PK7/PK5/PK3) που διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία ήχου και συνδεσιμότητας για να βρίσκονται δίπλα στον χρήστη κάθε στιγμή και το σύστημα ηχείων LG XBOOM RK7 συνολικής ισχύος 550 watt που συνδυάζει σημαντικές δυνατότητες ήχου και φωτισμού.

Oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσoυν από κοντά το LG InstaViewDoor-in-Door® ψυγείο, που εντυπωσιάζει με το γυάλινο πάνελ 33 ιντσών και μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Με δύο απλά χτυπήματα, ενεργοποιείται η λειτουργία Knock-On φωτίζοντας το εσωτερικό του ψυγείου, κάνοντας ορατό το περιεχόμενό του χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ο χρήστης την πόρτα και χωρίς καμία απώλεια ψυχρού αέρα. Από τις οικιακές συσκευές της LG, στην έκθεση βρισκόταν η νέα επαναστατική σειρά πλυντηρίων ρούχων LG TWINWash™ που επιτρέπει το πλύσιμο και το στύψιμο δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων ταυτόχρονα, σε δυο ξεχωριστούς κάδους.

Τέλος, η OLED In-glass Wallpaper Signage 55 ιντσών (55EG5CD) εντυπωσίασε με τον επαναστατικά λεπτό γυάλινο σχεδιασμό της. Η συγκεκριμένη οθόνη της LG είναι ιδανική για εμπορικούς χώρους με υψηλή αισθητική, χώρους τέχνης και επιχειρήσεις, που θέλουν να προσθέσουν ιδιαίτερα στοιχεία στη διακόσμηση των εσωτερικών τους χώρων με digital signage εφαρμογές. Επίσης, το επαγγελματικό ψυγείο Transparent Cooler της LG που ήταν διαθέσιμο στην έκθεση “Thanks to Tech”, συνδυάζει λειτουργίες επαγγελματικού ψυγείου με ενσωματωμένη transparent οθόνη 49’’ (49WEC).

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ