Για 4η χρονιά η LG δίπλα στις δράσεις της Ithaca
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Για 4η χρονιά η LG δίπλα στις δράσεις της Ithaca

«Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις» στην τοπική κοινωνία: αυτό πιστεύει η LG και με σεβασμό στηρίζει πρωτοβουλίες που σκοπεύουν στη αντιμετώπιση προβλημάτων της κοινωνίας μας. Η Ithaca Laundry είναι μια πρωτοβουλία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Ithaca, η οποία ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια έχοντας στο πλευρό της την LG, με σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνας και του Πειραιά.

 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η LG στηρίζει ως Μεγάλος Υποστηρικτής το έργο και τις δράσεις της Ithaca. Στο πλαίσιο αυτό, το κινητό πλυντήριο-βαν της Ithaca επισκέφθηκε το εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας και μοίρασε σε άστεγους, με τη βοήθεια εθελοντών και εργαζομένων, 60 τσάντες οι οποίες περιείχαν από ένα σκουφί, ένα ζευγάρι γάντια, κασκόλ και ένα ζευγάρι ισοθερμικές κάλτσες.

 

 

Μέσα στα τέσσερα χρόνια συνεργασίας με την LG, η Ithaca έχει εξυπηρετήσει πάνω από 1.900 ωφελούμενους και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 8.000 πλύσεις με τα LG πλυντήρια και στεγνωτήρια πλένοντας πάνω από 40.000 κιλά ρούχων. Παράλληλα, η LG έχει επεκτείνει τη χορηγία της, υποστηρίζοντας τη δημιουργία των 2 πρώτων θέσεων εργασίας στην οργάνωση, μια εκ των οποίων δόθηκε σε πρώην ωφελούμενο της δράσης που προερχόταν από κοινωνικά ευπαθή ομάδα. Έτσι, η LG συνέβαλλε όχι μόνο στην επίλυση των προβλημάτων καθαριότητας των αστέγων της Αθήνας, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών που οδηγούν στην επανένταξή τους στην κοινωνία.

 

 

Γιατί η Ζωή είναι Ωραία όταν συμμετέχεις και βοηθάς!

Life's Good!

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τις γιορτινές μέρες - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμβάλει φέτος στην εκπλήρωση ευχών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετέχοντας ως χορηγός στη χριστουγεννιάτικη ενέργεια του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Η LG συμμετείχε στο 100% Hotel Show 2019 ως Digital Signage Partner για άλλη μία χρονιά - Κεντρική Εικόνα

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics, έδωσε και φέτος δυναμικά το παρών στην 7η έκθεση τουρισμού 100% Hotel Show ως Digital Signage Partner.