Η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία: χορηγία της LG στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019 με digital signage λύσεις
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία: χορηγία της LG στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019 με digital signage λύσεις

Επιδιώκοντας να συμβάλλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην ανάδειξη της τέχνης και του πολιτισμού, η LG συμμετέχει ως χορηγός στον καταξιωμένο πολιτιστικό θεσμό της Ελλάδας, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, με digital signage εφαρμογές για μια αξεπέραστη εμπειρία θέασης στο χώρο των δρώμενων. Η διοργάνωση φιλοξενεί διεθνώς αναγνωρισμένους και εγχώριους καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου, του χορού και της μουσικής, προσελκύοντας μεγάλα πλήθη θεατών από ολόκληρο τον κόσμο.

Η LG και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου εγκατέστησαν 2 LG Ultra Strech digital signage οθόνες 86 ιντσών για την προβολή των υπέρτιτλων, 4 LG High Brightness digital signage οθόνες 55 ιντσών για την υπαίθρια προβολή ενημερωτικού περιεχομένου για τις δράσεις του Φεστιβάλ, καθώς και 8 LG LED Full HD οθόνες 24 ιντσών για τους υποστηρικτικούς χώρους του Φεστιβάλ. Οι πρωτοποριακές οθόνες της LG υπηρετούν την υψηλή αισθητική και ταυτόχρονα εναρμονίζονται απόλυτα με κάθε χώρο, προσφέροντας αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας για σύγχρονες εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης.

Οι LG Digital Signage οθόνες αναπαράγουν περιεχόμενο που μαγνητίζει τα βλέμματα και δημιουργούν εντυπωσιακά digital signage installations. Προσφέροντας υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας με ακόμα πιο ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα, αποτελούν την ιδανική επιλογή για δημόσιους, εμπορικούς και πολιτιστικούς χώρους ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι LG Αθλητές του Αύριο έζησαν την εμπειρία του NBA στην Ελλάδα με την LG - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμμετείχε ως χορηγός στο NBA Basketball School Camp στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε σε δύο περιόδους τον Ιούνιο και Ιούλιο στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα.

Η LG Χρυσός Χορηγός στο κορυφαίο gaming festival - Xbox Arena Festival - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο Xbox Arena Festival 2019 που διοργανώθηκε από την Microsoft Ελλάς το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 στο Gazi Music Hall.