Η LG Χρυσός Χορηγός στο κορυφαίο gaming festival - Xbox Arena Festival
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG Χρυσός Χορηγός στο κορυφαίο gaming festival - Xbox Arena Festival

Η LG συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο Xbox Arena Festival 2019 που διοργανώθηκε από την Microsoft Ελλάς το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 στο Gazi Music Hall. Το Xbox Arena Festival πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά και αποτελεί το μεγαλύτερο Xbox event που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις του gaming να συμμετέχουν σε συναρπαστικά τουρνουά και σε πολλές άλλες δραστηριότητες, διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Η LG έδωσε το παρών στο Xbox Arena Festival με καλεσμένο τον Ραδιοφωνικό Παραγωγό, Νικόλα Ράπτη, ο οποίος υποδέχτηκε τους επισκέπτες στο booth της LG, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του LG live act στο stage του festival ο Νικόλας Ράπτης κάλεσε πάνω στην σκηνή δύο άτομα, προκαλώντας τους να συμμετέχουν σε ένα mini game Tekken 7 με έπαθλο δώρο από την LG, ενώ ο νικητής που αναδείχθηκε, αναμετρήθηκε μαζί του και κέρδισε ένα Gaming Monitor 29 ιντσών 21:9 UltraWide Full HD IPS.

Η αναμέτρηση προβλήθηκε στην εντυπωσιακή OLED τηλεόραση (77 ιντσών) της LG που ήταν τοποθετημένη στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Φεστιβάλ, ενώ κατά τη διάρκεια του act, ακολούθησαν στιγμές γέλιου, με το κοινό να απολαμβάνει μια μοναδική gaming εμπειρία.

Επιπλέον, η LG στο πλαίσιο της χορηγίας της προσέφερε 104 UltraWide™ Monitors 29” ιντσών τα οποία απογείωσαν την gaming εμπειρία των παικτών. Συγκεκριμένα, στο χώρο της εκδήλωσης ήταν εγκατεστημένοι σταθμοί Xbox One S, Xbox One X με LG gaming monitors, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε συναρπαστικά τουρνουά Xbox One, όπως το Forza Horizon 4, Gears of War 4, NBA 2K19, PES 2019, Mortal Kombat 11, FIFA 19, Tekken 7, Fortnite, Call of Duty: Black Ops 4 και League Legends.

Παρακολουθήστε στο σχετικό video εδώ: 

 

 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι LG Αθλητές του Αύριο έζησαν την εμπειρία του NBA στην Ελλάδα με την LG - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμμετείχε ως χορηγός στο NBA Basketball School Camp στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε σε δύο περιόδους τον Ιούνιο και Ιούλιο στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα.

Η LG Χρυσός Χορηγός στο κορυφαίο gaming festival - Xbox Arena Festival - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο Xbox Arena Festival 2019 που διοργανώθηκε από την Microsoft Ελλάς το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 στο Gazi Music Hall.