Οι LG Αθλητές του Αύριο έζησαν την εμπειρία του NBA στην Ελλάδα με την LG
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Οι LG Αθλητές του Αύριο έζησαν την εμπειρία του NBA στην Ελλάδα με την LG

Η LG συμμετείχε ως χορηγός στο NBA Basketball School Camp στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε σε δύο περιόδους τον Ιούνιο και Ιούλιο στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα. Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «LG Αθλητές του Αύριο» και του διαγωνισμού «Μάθε από τους καλύτερους», η LG έδωσε την ευκαιρία σε 20 τυχερά παιδιά να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του NBA κερδίζοντας μία υποτροφία για συμμετοχή στο camp.

Στόχος της LG μέσω της συνεργασίας με το NBA Basketball School είναι να προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους να αναπτύξουν το ταλέντο τους στο μπάσκετ και να προωθήσει τις θετικές αξίες του NBA, της ακεραιότητας, της ομαδικότητας, του σεβασμού και της καινοτομίας. Το NBA Basketball School είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης μπάσκετ, απευθύνεται σε νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6-15 ετών και περιλαμβάνει έναν εκρηκτικό και αθλητικό τύπο εμπειρίας. Κατά τη διάρκεια των camp τα παιδιά έζησαν τη χαρά του αθλητισμού, της ομαδικότητας και της συνεργασίας και γνώρισαν σπουδαίους Έλληνες και διεθνείς καταξιωμένους μπασκετμπολίστες, οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στους νεαρούς αθλητές.

Ο κος Ευθύμης Ρεντζιάς, Πρεσβευτής του ΝΒΑ Basketball School, όπως και του ΝΒΑ στην Ευρώπη, και πρώην παίκτης του ΝΒΑ, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Στόχος του ΝΒΑ Basketball School είναι να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό, να ζήσουν την εμπειρία του μπάσκετ και του NBA, να αγαπήσουν το άθλημα, να γίνουν πιο υγιείς φίλαθλοι και να μάθουν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Ευχαριστούμε πολύ την LG και το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη της προσπάθειάς μας να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά μια νοοτροπία προσέγγισης προσανατολισμένη στο ΝΒΑ και να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του ΝΒΑ και των μελλοντικών γενιών αθλητών και φιλάθλων στην Ελλάδα».

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Senior Marketing Manager της LG Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα που πρεσβεύει τις αξίες του NBA, όπως η αξία της συμμετοχής, καθώς είναι αξίες που αντιπροσωπεύουν και την LG και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας. Μέσα από το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ θέλουμε να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό και να παροτρύνουμε τα παιδιά να υιοθετήσουν έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τις γιορτινές μέρες - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμβάλει φέτος στην εκπλήρωση ευχών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετέχοντας ως χορηγός στη χριστουγεννιάτικη ενέργεια του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Η LG συμμετείχε στο 100% Hotel Show 2019 ως Digital Signage Partner για άλλη μία χρονιά - Κεντρική Εικόνα

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics, έδωσε και φέτος δυναμικά το παρών στην 7η έκθεση τουρισμού 100% Hotel Show ως Digital Signage Partner.