Η LG συμμετέχει ως χορηγός τεχνολογίας στην 7η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG συμμετέχει ως χορηγός τεχνολογίας στην 7η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος

Η LG συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας στην 7η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος με θέμα «The Year of Gold», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21-24 Φεβρουαρίου 2020 στο Ζάππειο Μέγαρο και διοργανώθηκε από την πλατφόρμα προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο A JEWEL MADE IN GREECE. Στόχος της ΑJMIG πλατφόρμας είναι η διάδοση και αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στον κλάδο του κοσμήματος.

Στην πλατφόρμα A Jewel Made in Greece συμμετέχουν σύγχρονοι Έλληνες σχεδιαστές-παραγωγοί κοσμήματος, αναπτύσσοντας παράλληλα έναν δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στον πολιτισμό της σύγχρονης τέχνης και τον πολιτισμό της μακραίωνης ιστορίας του Ελληνικού κοσμήματος. Η φετινή διοργάνωση, που αποτελεί μία γιορτή λάμψης, εξωστρέφειας  και δημιουργικότητας με θέμα «The Year of Gold» είναι αφιερωμένη στο αγαπημένο διαχρονικά μέταλλο, τον Χρυσό, που έχει σφραγίσει συμβολικά ως έμπνευση, πολυτέλεια, τέχνη, ιστορία, προϊόν, επιχείρηση, σχέση ή συναλλαγή κάθε πτυχή της ζωής μας ανά τους αιώνες.

Η LG έδωσε και φέτος το παρών στην εκδήλωση με τις υψηλών προδιαγραφών τηλεοράσεις OLED Signature και NanoCell 8k, χάρη στις οποίες οι επισκέπτες απόλαυσαν εικόνες από τα κοσμήματα της έκθεσης.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα