Η LG στην Climatherm Energy 2020
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG στην Climatherm Energy 2020

Η LG και το τμήμα LG Business Solutions συμμετείχαν στη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2020, η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo. Σε μία από τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου της ενέργειας, η LG παρουσίασε στους επαγγελματίες του κλάδου το πλήρες portfolio των προηγμένων λύσεων κλιματισμού της εταιρείας.

Στο κοινό περίπτερο της LG και της εταιρείας Airlex, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για το σύνολο των προϊόντων οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, εξαερισμού καθώς και χειρισμού μονάδων κλιματισμού της LG, τα οποία αυξάνουν την αποδοτικότητα με πολλαπλές δυνατότητες, μειώνουν τα ενεργειακά κόστη και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, στην ειδική παρουσίαση των νέων λύσεων κλιματισμού της, η LG παρουσίασε τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη δημιουργία του ιδανικού κλίματος στις κτηριακές εγκαταστάσεις.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα