Ομιλία του διεθνούς Έλληνα διαιτητή Ηλία Κορομηλά στην Εurohoops Academy για την ομάδα LG Αθλητές του Aύριο
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ομιλία του διεθνούς Έλληνα διαιτητή Ηλία Κορομηλά στην Εurohoops Academy για την ομάδα LG Αθλητές του Aύριο

Η LG Electronics σε συνεργασία με τη Eurohoops Academy, διοργάνωσαν διαδικτυακή ομιλία με τον διεθνή Έλληνα διαιτητή Ηλία Κορομηλά, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Ο καταξιωμένος Έλληνας διαιτητής μίλησε στα παιδιά της ομάδας για τους κανονισμούς της καλαθοσφαίρισης, τον τρόπο συμπεριφοράς των αθλητών στο γήπεδο καθώς και για την σημασία του «Ευ Αγωνίζεσθαι» (fair play). Tα παιδιά παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη 45άλεπτη ομιλία του κ. Κορομηλά ενώ έθεσαν προβληματισμούς και απορίες γύρω από τα όσα παρουσιάστηκαν.

Ο Ηλίας Κορομηλάς είναι εν ενεργεία διεθνής διαιτητής με πολλές συμμετοχές σε αγώνες της EuroLeague, του καλύτερου διασυλλογικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη. Αποκορύφωμα στην καριέρα του αποτελούν οι 2 συμμετοχές του σε Final Four της EuroLeague το 2013 στο Λονδίνο και το 2018 στο Βελιγράδι. Επιπλέον, έχει διευθύνει και πολλά άλλα σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, αρκετούς αγώνες του Eurocup και φυσικά πολλούς σημαντικούς αγώνες και τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για όσο διάστημα οι συνθήκες κρατούν τους μικρούς αθλητές μακριά από το γήπεδο, η LG σε συνεργασία με τη Eurohoops Αcademy θα συνεχίσουν να υλοποιούν ενέργειες, ώστε τα παιδιά να διατηρούν την επαφή τους με το άθλημα, μέσα από εποικοδομητικές δράσεις.
 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα