Η LG στηρίζει έμπρακτα το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο το Παιδιού».
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η LG στηρίζει έμπρακτα το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο το Παιδιού».

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), αποτελεί Technology Partner του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Στις 16 Μαρτίου 2022  πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του κ. Γιάννη Μαντά, Εμπορικού Διευθυντή του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas και του κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού η οποία επικύρωσε την συνεργασία της εταιρείας με τον οργανισμό, για την κάλυψη αναγκών σε εξοπλισμό τεχνολογίας. 


Κατά την διάρκεια της συνάντησης, έγινε ξενάγηση στο Επιχειρησιακό Κέντρο, με τον κ. Γιαννόπουλο να αναλύει την διαδικασία λειτουργίας του, αλλά και  πώς τα εντυπωσιακά Video Walls της LG βοηθούν ουσιαστικά την εξειδικευμένη ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών στην ανταπόκρισή της στα περιστατικά, μέσω της διαδραστικότητάς τους, με άμεση ενημέρωση των εξελίξεων των υποθέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η LG Business Solution έχει εξοπλίσει το Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ του οργανισμού με IPS FHD οθόνες 22MK600Μ, IPS FHD μοντέλα 24MK600M, Curved UltraWide 35WN75C και Interactive οθόνη 86TR3BF με τεχνολογία αφής και πολλαπλές λειτουργίες. Στο Κέντρο λειτουργεί το σύνολο των υπηρεσιών κοινωνικής, ιατρικής, ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και των επιχειρησιακών δράσεων του Οργανισμού που παρέχονται δωρεάν για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα.
Κατά την επίσκεψή της στο χώρο του Επιχειρησιακού Κέντρου, η ομάδα LG  Business Solution δώρισε κλιματιστικά ως Technology Partner του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σκοπεύοντας στην συνεχή αναβάθμιση των υποδομών και των χώρων του.


Ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε κατά το πέρας της συνάντησης: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η LG Business Solutions συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο στις λειτουργίες του οργανισμού, παρέχοντας επαγγελματικές τεχνολογικές λύσεις LG για τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεών του. Η LG Business Solutions παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για τη συνεχή υποστήριξη του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, αλλά και άλλων ενεργειών του οργανισμού. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιτελεί ένα πολύχρονο, ουσιαστικό αγώνα, για να φέρνει χαμόγελα στα παιδιά και σε συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη». 

Από την πλευρά του οργανισμού ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που εταιρείες όπως η LG πιστεύουν στο έργο μας και συνεισφέρουν έμπρακτα, ώστε να συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη λειτουργία μας, η οποία μετράει 26 χρόνια αδιάκοπης Προσφοράς δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια. Αυτή η σημαντική συνεργασία μάς δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να υλοποιούμε, με ποιότητα και ευελιξία, τις εξειδικευμένες και ολιστικές υπηρεσίες μας πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο. Η συνεισφορά της LG Business Solutions ήταν και είναι μέγιστης σημασίας για το έργο του Πανελληνίου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, και προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας»

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ