Η LG προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία μετά το σεισμό

Η LG προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία μετά το σεισμό

Η LG Electronics (LG) και το σωματείο εργατικού δυναμικού της Νότιας Κορέας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Τουρκίας που επλήγησαν από τους πρόσφατους, καταστροφικούς σεισμούς.

Η LG λειτουργεί επί του παρόντος δωρεάν πλυντήρια για να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τους σεισμούς να πλύνουν και να στεγνώσουν τα ρούχα τους. Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει περίπου 120 πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια σε οκτώ τοποθεσίες προσωρινής στέγασης σε όλη την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων των νότιων και νοτιοανατολικών επαρχιών της Μερσίνας και του Ταύρου. Οι μηχανικοί υπηρεσιών υποστήριξης της LG θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις για να προσφέρουν οποιαδήποτε αναγκαία τεχνική υποστήριξη.

Η εταιρεία έχει επίσης δημιουργήσει προσωρινά κέντρα εξυπηρέτησης σε περιοχές που έχουν πληγεί από τον σεισμό σε πέντε διαφορετικές πόλεις. Τα οχήματα εξυπηρέτησης συλλέγουν τις χαλασμένες οικιακές συσκευές, τις μεταφέρουν στα κέντρα εξυπηρέτησης για επισκευή και παραδίδουν τις επισκευασμένες συσκευές, πίσω στα σπίτια των ιδιοκτητών τους.

Η LG συγκεντρώνει διαρκώς δωρεές από τα στελέχη και τους υπαλλήλους της για να τις διανείμει σε Τούρκους πολίτες που έχουν ανάγκη. Μέσω του Ταμείου Κοινωνικής Συνεισφοράς των Στελεχών και με την υποστήριξη του Junior Board - ενός εθελοντικού, αντιπροσωπευτικού σωματείου των εργαζομένων της εταιρείας - η LG θα παρέχει είδη πρώτης ανάγκης, όπως κουβέρτες, υπνόσακους, ρούχα, προϊόντα καθαρισμού, μάσκες και πάνες, καθώς και αγαθά αρωγής, όπως γεννήτριες και φακούς.

Επιπλέον, το σωματείο εργατικού δυναμικού της LG θα χρησιμοποιήσει το Ταμείο Κοινωνικής Ευθύνης της Ένωσης (USR) για να βοηθήσει στην αγορά αντικειμένων και υλικών που είναι απαραίτητα για την ανοικοδόμηση των υποδομών στις πληγείσες περιοχές. Από το 2010, το εργατικό σωματείο της LG συμβάλλει σε μια σειρά από κοινωνικά και περιβαλλοντικά επωφελείς δραστηριότητες στη Νότια Κορέα και σε όλο τον κόσμο, όπως η αγορά σχολικών ενδυμασιών για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, η υποστήριξη βετεράνων του κορεατικού πολέμου στην Αιθιοπία και η χρηματοδότηση προγραμμάτων βοήθειας για Ουκρανούς πρόσφυγες.

Εν τω μεταξύ, η LG Corporation δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια στον Κορεατικό Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσει τις προσπάθειες αρωγής στην Τουρκία και η θυγατρική της LG στην Τουρκία έκανε ξεχωριστή δωρεά μέσω της Ahbap Association, μιας τοπικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ