LG & Ithaca Laundry: Πάνω από 8.900 άτομα έχουν επωφεληθεί από τη συνεργασία

LG & Ithaca Laundry: Πάνω από 8.900 άτομα έχουν επωφεληθεί από τη συνεργασία

H σύμπραξη της LG Electronics (LG) με την Ithaca Laundry έχει επιφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στα επτά χρόνια της συνεργασίας τους. Πάνω από  8.900 άτομα έχουν επωφεληθεί, έχουν πλυθεί πάνω από 166.000 κιλά ρούχα, ενώ το van της Ithaca έχει πραγματοποιήσει πάνω από 33.000 επισκέψεις σε σημεία του Δήμου Αθηναίων. 


Με σκοπό την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των αστέγων, η LG αποτελεί Μεγάλο Υποστηρικτή της Ithaca Laundry, που στόχο έχει να βελτιώσει την καθημερινότητα των αστέγων της Αθήνας και να προσφέρει ευκαιρίες επανένταξης, ώστε να μειωθεί ο κοινωνικός αποκλεισμός που υφίστανται. Χάρη στις ανθεκτικές LG συσκευές που παρέχει στην οργάνωση, η εταιρεία συμβάλλει στην στήριξη των άστεγων συμπολιτών μας, φέρνοντας ουσιαστική αλλαγή στις συνθήκες διαβίωσής τους. Από το 2021, η LG έχει ενισχύσει την προσπάθεια της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης εξοπλίζοντας το laundry van με 2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια, ενώ έχει προσφέρει 10 επιπλέον LG συσκευές στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, συμβάλλοντας όλο και περισσότερο στην αποστολή της ΜΚΟ και στην προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης. 


Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG αποτελούν τα βασικά εργαλεία για την υλοποίηση της σημαντικής πρωτοβουλίας της Ithaca Laundry. Με χαρακτηριστικά τους την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα, την υψηλή απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας, οι οικιακές συσκευές της LG ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες συνθήκες αυτού του εγχειρήματος. 


Παράλληλα, η LG έχει επεκτείνει τη χορηγία της, συμβάλλοντας στη δημιουργία θέσεων εργασίας για άτομα που προέρχονται από ευάλωτες ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία προάγει, όχι μόνο την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες αστεγίας, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών που οδηγούν στην επανένταξή τους στην κοινωνία. 


Η LG ως μια εταιρεία που θέλει να προσφέρει μια Καλύτερη Ζωή για Όλους, δείχνει έμπρα-κτα το ενδιαφέρον της για το κοινωνικό σύνολο και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του. Παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της και στις υψηλές αξίες που προάγουν το κοινό καλό με επίκεντρο τον άνθρωπο και με σεβασμό προς όλους συμμετέχει ενεργά στην τοπική κοινωνία. Σημειώνεται ότι μέσα στον Δεκέμβριο του 2022, εργαζόμενοι της LG μαζί με την ομάδα της Ithaca, προχώρησαν σε μια δράση έκτακτης υποστήριξης των ανθρώπων που διαβιούν στους δρόμους της Αθήνας, μοιράζοντας ρουχισμό σε κεντρικά σημεία της πόλης, με σκοπό την προστασία του άστεγου πληθυσμού κατά τις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα. Κλείνοντας το έτος με μια δράση άμεσης παροχής βοήθειας, η LG αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη.
 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ