Οι «LG Αθλητές του Αύριο» ξεκινούν από το Giannakis Academy
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Οι «LG Αθλητές του Αύριο» ξεκινούν από το Giannakis Academy

30 τυχερά παιδιά είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Οι «LG Αθλητές του Αύριο» ξεκινούν από το Giannakis Academy

Πρεσβεύοντας το μήνυμα «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις», η LG σήμανε την έναρξη του Προγράμματος «LG Αθλητές του Αύριο» δίνοντας τη δυνατότητα το καλοκαίρι του 2017 σε 30 παιδιά, από 7 έως 17 ετών, από την Ελλάδα και την Κύπρο, να προπονηθούν και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες ζωής, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη και του επιτελείου του. 

Η νέα γενιά αθλητών συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο Giannakis Academy στη Χαλκιδική σε 2 περιόδους (από τις 17 μέχρι τις 23 Ιουνίου και από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου) και αντίστοιχα στην Αθήνα σε 2 περιόδους (από τις 6 μέχρι τις 12 Ιουλίου και από τις 13 έως κα τις 19 Ιουλίου).

«Φέτος, μαζί με την LG θελήσαμε να εμπνέυσουμε τα παιδιά για έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής»​​​​​ Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, την τελευταία ημέρα της ακαδημίας μπάσκετ δήλωσε σχετικά: «Στην LG δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα «LG Αθλητές του Αύριο» γιατί θέλουμε να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξουμε και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη γιατί ως ένας αληθινός θρύλος και ήρωας του μπάσκετ είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να μεταδώσει στα παιδιά όλα όσα πρεσβεύσει ο αθλητισμός. Γιατί για εμάς ο αθλητισμός αποτελεί έναν τομέα δράσης που καλλιεργεί και εξελίσσει τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα και τον θεωρούμε σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε για τη συνεργασία με την LG: «Η υποστήριξη της LG στις δράσεις μας τη φετινή χρόνια ήταν πολύ σημαντική και ουσιαστική. Μέσα από την ακαδημία μας στοχεύουμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά για έναν υγιή και δραστήριο τρόπο και όταν έχεις δίπλα σου να σε υποστηρίζει μια εταιρεία του μεγέθους της LG τότε είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά στο τέλος του camp θα έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα