Στο Spetses Mini Marathon ταξίδεψαν οι «LG Αθλητές του Αύριο»
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στο Spetses Mini Marathon ταξίδεψαν οι «LG Αθλητές του Αύριο»

Μέντορες για τους  «LG Αθλητές του Αύριο» ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Χρήστος Χαρατάσος στις Σπέτσες.

Στο Spetses Mini Marathon ταξίδεψαν οι «LG Αθλητές του Αύριο»

Τον τρίτο σταθμό για το 2017 για το πρόγραμμα «LG Αθλητές του Αύριο» αποτέλεσε το Spetses Mini Marathon. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, ο Παναγιώτης Φασούλας, η περίφημη «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ και ο Χρήστος Χαρατάσος, κολυμβητής ανοιχτής θαλάσσης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με σημαντικές διακρίσεις όπως 3ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και 1ος στο διάπλου του Τορωναίου κόλπου (26χλμ σε 8 ώρες) βρέθηκαν με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σπετσών προκειμένου να τους μεταδώσουν τις εμπειρίες τους ως αθλητές-πρότυπο και να τους καθοδηγήσουν σε ένα πιο δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.

«Με τους 'LG Αθλητές του Αύριο' καθοδηγούμε και θέτουμε τις βάσεις για τη νέα γενιά αθλητών» Παναγιώτης Φασούλας, Πρώην Διεθνής Μπασκεμπολίστας

Στο ίδιο πλαίσιο, στο χώρο δράσης της LG, στην Πλατεία Ποσειδωνίου, ο καταξιωμένος πρώην μπασκετμπολίστας και ο πολλά υποσχόμενος κολυμβητής μοιράστηκαν τα μυστικά της επιτυχίας τους και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς και έφηβους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «Μπουμπουλίνα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την LG που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω κοντά με τους 'LG Αθλητές του Αύριο’. Μέσα από τέτοιες ενέργειες κάθε νέο παιδί μπορεί να πάρει σημαντικά εφόδια για το μέλλον του που θα το βοηθήσουν να πετύχει τα όνειρά του. Σαν νέος αθλητής ταυτίζομαι και εγώ μαζί τους και απ’ την πλευρά μου θα ήθελα να συνεισφέρω όπως μπορώ στο να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους», πρόσθεσε ο Χρήστος Χαρατάσος.

«Η πρωτοβουλία της LG να μεταδώσει τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξει και να υποστηρίξει τη νέα γενιά αθλητών μέσα από το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ είναι σπουδαία και θα ήθελα να την συγχαρώ για αυτήν την ουσιαστική πρωτοβουλία. Αγκαλιάζοντας τον σκοπό της LG, στόχος όλων μας είναι να καθοδηγήσουμε τους νέους αθλητές και να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών», δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα