H LG εξελίσσεται και προετοιμάζεται για το μέλλον
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

H LG εξελίσσεται και προετοιμάζεται για το μέλλον

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές «Kαινοτομία για μια Καλύτερη Ζωή».

Οι αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), η ρομποτική και το Internet of Things αναμένεται στο μέλλον να δημιουργήσουν την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις θα φέρουν την πλήρη συνδεσιμότητα επιταχύνοντας την εξέλιξη προς μια πιο «έξυπνη» κοινωνία. Η LG ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής προετοιμάζεται και επενδύει προς αυτή την κατεύθυνση μέσω της ανάπτυξης «έξυπνων» οικιακών συσκευών και ρομπότ.

Τεχνητή Νοημοσύνη
Η LG Electronics έχει ήδη συνάψει συνεργασίες με παγκόσμιους τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Google και η Amazon για την ανάπτυξη smartphones, οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων με λειτουργίες φωνητικής εντολής και επενδύει στην deep learning τεχνολογία προκειμένου οι συσκευές να γίνονται μόνες τους ακόμα πιο «έξυπνες».

Ρομποτική
Από ρομπότ που βελτιώνουν την παραγωγικότητα σε ένα εργοστάσιο μέχρι ρομπότ που βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού, η ρομποτική εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Η LG για να συμβαδίσει με την εξέλιξη αυτή επενδύει δυναμικά στην ανάπτυξη νέων τύπων ρομπότ αξιοποιώντας την τεχνολογία της.

Internet of Things
Η εταιρεία έχει στόχο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο, εξυπνότερο και πιο άνετο περιβάλλον για το σπίτι όπου οι συσκευές θα λειτουργούν αυτόνομα για να διατηρούν την ποιότητα του αέρα, να ανιχνεύσουν τυχόν εισβολή από τους ξένους και να ελέγχουν αν τα παιδιά της οικογένειας έχουν επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι. Επιπλέον, το B2B τμήμα της LG Electronics προετοιμάζεται για το μέλλον με έξυπνα εργοστάσια που καθιστούν εφικτή τη διαχείριση μίας μικρής παραγωγής σε ταχύτερο χρόνο.

H LG Electronics πιστή στη δέσμευσή της για «Καινοτομία για μια καλύτερη Ζωή» αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονοι καταναλωτές ζουν, εργάζονται και ψυχαγωγούνται, ενώ ενισχύει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις να ανακαλύψουν νέους τρόπους για τη μελλοντική τους ανάπτυξη. 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ