Είναι ωραίo να συμμετέχεις!

Πρεσβεύουμε ότι η ζωή είναι πιο ωραία, συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες που προάγουν αξίες και ταυτόχρονα συνεισφέρουν στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΟΡΑΜΑ

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας αποτυπώνεται στο brand slogan μας, ‘Life’s Good’, «η Ζωή Είναι Ωραία», προωθώντας στο κοινό μια ιδιαίτερα θετική και αισιόδοξη προσέγγιση στις διάφορες εκφάνσεις της ζωής που μας χαρίζουν ενέργεια, όμορφες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές.

Στην LG Electronics Eλλάς έχουμε ως στόχο τα προϊόντα μας να διευκολύνουν και να βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών, προσφέροντας βέλτιστες λύσεις και νέες εμπειρίες μέσα από συνεχείς καινοτομίες δημιουργώντας και εξελίσσοντας σχέσεις ζωής και εμπιστοσύνης μαζί τους.

Ταυτόχρονα, θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα τον άνθρωπο, όραμά μας είναι η επιχειρηματική μας ανάπτυξη να συμβαδίζει με την ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας που δραστηριοποιούμαστε, πρεσβεύοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη, επενδύοντας στη νέα γενιά και στηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

ΣΚΟΠΟΣ

Στην LG Electronics Ελλάς η επιχειρηματική ανάπτυξη και αειφορία συμβαδίζει στενά με την κοινωνική συνεισφορά και στήριξη.

Στην LG Electronics Ελλάς η επιχειρηματική ανάπτυξη και αειφορία συμβαδίζει στενά με την κοινωνική συνεισφορά και στήριξη. Έχοντας ως οδηγό τις θεμελιώδεις αρχές της ανθρωποκεντρικής μας φιλοσοφίας και τη θέληση για ενεργή συμμετοχή και συνεισφορά στην κοινωνία, πρεσβεύουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη με την ενεργοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Χορηγιών «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις».

Στοχεύοντας στην μακροπρόθεσμη συμβολή του προγράμματός λειτουργούμε υπεύθυνα, επιλέγουμε στρατηγικές συνεργασίες, ενθαρρύνουμε τον εθελοντισμό των εργαζομένων μας και υλοποιούμε ουσιαστικές δράσεις που συνεισφέρουν στην βελτίωση της κοινωνίας, ικανοποιούν πραγματικές ανάγκες ανθρώπων και ενεργοποιούν τους νέους για έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Aliathon Resort στην Κύπρο επιλέγει τις ολοκληρωμένες Information Display λύσεις της LG  - Κεντρική Εικόνα

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το πολυτελές Aliathon Resort στην Κύπρο για την προμήθεια των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων Smart Pro:Centric, που ξεχωρίζουν για τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους.

H LG Electronics ανακηρύχθηκε ‘Προμηθευτής της Χρονιάς’ στα Retail Business Awards 2020 - Κεντρική Εικόνα

Το βραβείο της κατηγορίας Προμηθευτής της Χρονιάς για Λευκές-Μαύρες Συσκευές απέσπασε η LG Electronics στα φετινά Retail Business Awards.