Η LG χορηγός Τεχνολογίας στη γιορτή του ARCHISEARCH.gr
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG χορηγός Τεχνολογίας στη γιορτή του ARCHISEARCH.gr

Οι εντυπωσιακές λύσεις Digital Signage της LG τράβηξαν τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων της εκδήλωσης.

Καθώς η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής δημιουργίας, το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics Ελλάς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ως χορηγός Τεχνολογίας από την εκδήλωση του αρχιτεκτονικού portal ARCHISEARCH.gr για τα 6 χρόνια από την ίδρυσή του.  

Διοργανωτής και οικοδεσπότης της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον ιδιαίτερο εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Kanelli S.A. στον Πειραιά, στις 3 Ιουλίου 2017, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες επιχειρηματίες από τον χώρο της Αρχιτεκτονικής και του Design και ιδρυτής της πρωτοποριακής ιντερνετικής πλατφόρμας DESIGNLOBBY, ο κ. Βασίλης Μπαρτζώκας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πάνω από 700 καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το φωτογραφικό λεύκωμα «Ορθογραφίες» που παρουσίασε, αμέσως μετά το MoMA, ο διακεκριμένος φωτογράφος Γιώργης Γερόλυμπος στις εντυπωσιακές λύσεις Digital Signage της LG. Πιο συγκεκριμένα, το λεύκωμα παρουσιάστηκε στα LG Ultra HD  55’’ & 75’’ digital signage monitors ενώ, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το LG Asymmetric Video wall, ένα ψηφιακό έργο τέχνης ιδιαίτερου σχεδιασμού, αποτελούμενο από τα μοναδικά στην αγορά LG Ultra Stretch 86’’ signage monitors.

Ο κ. Βασίλης Μπαρτζώκας, CEO  & Ιδρυτής του ARCHISEARCH.gr δήλωσε: «H νέα αυτή συνεργασία με την LG είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και αποτελεί το ξεκίνημα μιας σειράς μελλοντικών συνεργασιών που θα συμβάλουν στην περεταίρω ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και του σύγχρονου design στην Ελλάδα».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα