Δυναμικό το παρών της LG για 2η χρονιά  στο Greek ICT Forum
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Δυναμικό το παρών της LG για 2η χρονιά στο Greek ICT Forum

Το φετινό συνέδριο ήταν στο επίκεντρο των εξελίξεων για τους τομείς της Πληροφορικής και των Ψηφιακών Επικοινωνιών.

Η LG Electronics συμμετείχε για 2η χρονιά στο 19ο συνέδριο Greek ICT Forum, το οποίο διοργανώθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Novotel Athens. Το συνέδριο, το οποίο είχε τίτλο « H νέα σύνθετη ψηφιακή πραγματικότητα: Από τις κλασικές υποδομές στο FTTH, στο Cloud και στα Mobile Apps», εστίασε στις νέες Ψηφιακές Τεχνολογίες και Υπηρεσίες.

Το Greek ICT Forum αποτελεί το σημείο αναφοράς των Ελλήνων ICΤ Experts, αλλά και όλων των στελεχών του ιδιωτικού τραπεζικού και δημόσιου τομέα που επιθυμούν να συμβαδίσουν με όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον  τομέα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί θεσμικοί, πολιτικοί, επιχειρηματικοί, στελεχιακοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και κορυφαία στελέχη εταιρειών Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Επικοινωνιών.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα