Η LG χορηγός τεχνολογίας στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG χορηγός τεχνολογίας στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου

Το τμήμα LG Business Solutions παρουσίασε στους εκπροσώπους των δύο κλάδων τις νέες επαγγελματικές λύσεις.

H LG Electronics Ελλάς συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rodos Palace, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό επιχειρηματικό και τουριστικό κλάδο. Το συνέδριο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού,  Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA), Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ), ενώ αποτελεί συνδιοργάνωση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, του Πανεπιστήμιο Αιγαίου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και τους Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 600 στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου και αρχιτέκτονες. Σε συνέχεια της στρατηγικής συνεργασίας του θεσμού με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ARCHISEARCH.gr, μεταξύ των ιδιαίτερα επιφανών ομιλητών ήταν εκπρόσωποι αρχιτεκτονικών γραφείων διεθνούς φήμης από όλον τον κόσμο (όπως Zaha Hadid Architects, UNStudio και MKVDesign) καθώς και το επιμελητικό γραφείο που συνεργάζεται με το Design Museum of London και οι ειδικοί στο Hotel Curating Double Decker.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, εκπρόσωποι της LG Electronics και του Τμήματος Business Solutions παρουσίασαν τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις Ιnformation Display και τις λύσεις κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αναλύοντας τα οφέλη των προϊοντικών προτάσεων της LG τόσο για τους αρχιτέκτονες, όσο και για τους ξενοδόχους. Επιπλέον, οι αρχιτέκτονες ενημερώθηκαν για την ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων κλιματισμού μικρών διαστάσεων που πληρούν εξειδικευμένους αρχιτεκτονικούς περιορισμούς και προσφέρονται για κρυφές εφαρμογές.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα