Το 1ο LG AegeanBall Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Το 1ο LG AegeanBall Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Η LG, Χρυσός Χορηγός Ονομασίας υποστήριξε δυναμικά το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3x3.

Το πρώτο LG AegeanBall Festival, ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 στη Σύρο μετά από πέντε ημέρες συναρπαστικών αγώνων και δρώμενων.

Η συμμετοχή αθλητών και η απήχηση στο κοινό ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις διαμορφωμένες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το LG AegeanBall Festival μπροστά από το Δημαρχείο της Σύρου και πλαισιώθηκαν από δυο εντυπωσιακά LG Video Walls που έδειχναν μοναδικά στιγμιότυπα και πρόβαλαν τις ομορφιές του νησιού. 

«Το LG AegeanBall Festival έδωσε στο όραμά μου κοινωνική, ανθρώπινη και αθλητική  διάσταση» Γιώργος Πρίντεζης, Διεθνής Μπασκετμπολίστας

Ειδικότερα, 125 ομάδες, συμμετέχοντες  ηλικίας 10 έως 47 ετών, πάνω από 20 αστέρες του ελληνικού μπάσκετ και δεκάδες εθελοντές πλαισίωσαν την αθλητική αυτή γιορτή, το μεγαλύτερο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3 x 3 που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Από τις 13 έως και τις 17 Ιουλίου 2016, πάνω από 6,000 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να επισκεφτούν τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους δράσης της LG, παίρνοντας ως αναμνηστικό της διοργάνωσης τη δική τους “LG MiniMe” μινιατούρα και απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπειρία θέασης από τις νέες LG OLED 4Κ TV. Επιπλέον, το βράδυ του Σαββάτου έλαβε χώρα ο τελικός του LG Shooting Star Challenge, όπου οι φιναλίστ αναμετρήθηκαν στην ικανότητά τους στα ‘shoots’ και διεκδίκησαν LG δώρα.  

Οι επισκέπτες απόλαυσαν την χορογραφία των LG OLED 4Κ cheerleaders και τον μεγάλο τελικό μεταξύ των LG Warriors Πρίντεζη, Μπουρούση, Βασιλειάδη, Παπανικολάου και των Los Cavalierros Παππά, Αθηναίου, Μπόγρη, Παπαντωνίου με τους τελευταίους να επικρατούν 16-14 της ομάδας του οικοδεσπότη. Την απονομή στους νικητές, οι οποίοι έλαβαν ως επιβράβευση για τη νίκη τους την LG SUPER ULTRA HD TV 55 ιντσών, έκανε ο Δήμαρχος της Σύρου, Γιώργος Μαραγκός, η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο Πρόεδρος της LG Ελλάς, ‘Aρης Κουτελός.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο διεθνής αθλητής και εμπνευστής της πρωτοβουλίας, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και συγκινημένος τόσο για την πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου, όσο και για την εγκάρδια συμμετοχή συμπαικτών μου στο μέρος όπου μεγάλωσα. Το LG AegeanBall Festival είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας και απίστευτου αποθέματος θετικής ενέργειας. Ευχαριστώ πολύ την LG η οποία πίστεψε και υποστήριξε από την αρχή το όραμά μου και την κοινωνική, ανθρώπινη και αθλητική του διάσταση».

Όσοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στη Σύρο, παρακολούθησαν live την τηλεοπτική μετάδοση μέσω της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, 600.000 τηλεθεατές πήραν γεύση από το LG AegeanBall Festival το Σαββατοκύριακο, ενώ 300.000 τηλεθεατές παρέμειναν προσηλωμένοι στους δέκτες τους κατά τη διάρκεια της τελικής αναμέτρησης.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ