Η LG Χρυσός Χορηγός Ονομασίας στο 2ο LG AegeanBall Festival
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG Χρυσός Χορηγός Ονομασίας στο 2ο LG AegeanBall Festival

Πάνω από 4.000 θεατές και αθλητές συμμετείχαν στο μεγαλύτερο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 της Ελλάδας.

117 ομάδες και πάνω από 20 αστέρες του ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο Κάιλ Χάινς, o Δημήτρης Διαμαντίδης, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο 2ο LG AegeanBall Festival που ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Κυριακή 2 Ιουλίου στη Σύρο.

Πιστή στη φιλοσοφία της «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις», η LG Electronics στήριξε για 2η συνεχόμενη χρονιά το LG Aegean Ball Festival, μια πρωτοβουλία, πραγματική γιορτή του αθλητικού ιδεώδους που προσφέρει σημαντικά στην τοπική κοινωνία και αναδεικνύει την αξία του αθλητισμού.

Από τις 28 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου, πάνω από 4.000 θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες των 468 αθλητών, ηλικίας 10 έως 50 ετών, στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που δημιουργήθηκαν μπροστά από το εντυπωσιακό Δημαρχείο της Σύρου, τα οποία πλαισιώθηκαν από δύο εντυπωσιακά LG Video Walls που έδειχναν τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους προσωπικό «LG παγούρι», ενώ η ομάδα της LG συναντήθηκε με τον πρωταθλητή Ευρώπης 2016-17, Μπόγκνταν Μπογκτάνοβιτς, ο οποίος μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά του μπάσκετ και όλοι μαζί έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε το LG Shooting Star Challenge, με τους φιναλίστ να διεκδικούν  δώρο έκπληξη από την LG, ενώ το βράδυ, στο μεγάλο τελικό οι LG Syros Warriors και οι COSMOTE PapBrothers χάρισαν μοναδικές μπασκετικές στιγμές. Παράλληλα όλων των δράσεων, η ομάδα των LG OLED 4Κ cheerleaders ανέβαζε ακόμα περισσότερο τη διάθεση και ξεσήκωνε τον κόσμο με εντυπωσιακές χορογραφίες. 

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο διεθνής αθλητής και εμπνευστής της πρωτοβουλίας, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και συγκινημένος τόσο για την πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου, όσο και για την εγκάρδια συμμετοχή συμπαικτών μου στο μέρος όπου μεγάλωσα. Το LG AegeanBall Festival είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας και απίστευτου αποθέματος θετικής ενέργειας. Ευχαριστώ πολύ την LG η οποία πίστεψε και υποστήριξε από την αρχή το όραμά μου και την κοινωνική, ανθρώπινη και αθλητική του διάσταση».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ