Η LG συμμετείχε δυναμικά στο 2ο Συνέδριο Hotel Tech 2018
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG συμμετείχε δυναμικά στο 2ο Συνέδριο Hotel Tech 2018

Το τμήμα LG Business Solutions, ως αρωγός του τουριστικού κλάδου, συμμετείχε ως Ασημένιος Χορηγός στο 2ο Συνέδριο Hotel Tech 2018, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την πλούσια σειρά καινοτόμων ξενοδοχειακών λύσεων Information Display και Κλιματισμού & Θέρμανσης της LG και τις αντίστοιχες εφαρμογές στην ελληνική αγορά.

Επιπλέον, στα ειδικά διαμορφωμένα Smart Hotel Rooms από τις εταιρείες Lemco και Euroaccess (Information Display partners της LG), οι ενδιαφερόμενοι είδαν από κοντά τις LG Hotel Infotainment λύσεις με τις οποίες μπορεί να γίνει πράξη το Έξυπνο Ξενοδοχείο του μέλλοντος.

Παράλληλα, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της εταιρείας, τις τηλεοράσεις OLED Hotel TVs και την infotainement πλατφόρμα Pro:Centric Direct για Ιn-room digital concierge υπηρεσίες, καθώς και τα Digital Signage προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και ιδιαίτερης αισθητικής για τους κοινόχρηστους χώρους (lobby, χώρος υποδοχής, καφέ και εστιατόριο).

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα