Η υψηλή τεχνολογία της LG συνάντησε τη σύγχρονη αρχιτεκτονική στην εκδήλωση  Upgrade Your Project
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η υψηλή τεχνολογία της LG συνάντησε τη σύγχρονη αρχιτεκτονική στην εκδήλωση Upgrade Your Project

Με γνώμονα την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και λύσεων για τους επαγγελματίες και την κάλυψη των αναγκών τους, τo τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics συμμετέχει σε εκθέσεις και ημερίδες που απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς και interior designers με στόχο να παρουσιάσει στους επαγγελματίες του κλάδου τα εξελιγμένα επαγγελματικά προϊόντα της LG που μπορούν να συμπληρώσουν αρμονικά την διακόσμηση ενός σπιτιού ή κτηρίου με τον κομψό σχεδιασμό τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το τμήμα LG Business Solutions συμμετείχε ως χορηγός τεχνολογίας στην εκδήλωση Upgrade Your Project που διοργανώθηκε από την εταιρεία CENTRO σε συνεργασία με την εταιρεία Kanelli SA και την επιμέλεια του Archisearch.gr. Η ειδικά σχεδιασμένη για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Kanelli SA στον Πειραιά, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις στη χρήση των υλικών, επανεξετάζοντας την σχεδιαστική και αρχιτεκτονική προσέγγιση στο σχεδιασμό του επίπλου, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των LG Ultra Stretch Signage οθονών και OLED Curved τηλεοράσεων.

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Luca Pangrazzi από το τμήμα Research & Development της Cleaf, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα η εταιρεία Kanelli. Επίσης, η αρχιτέκτων & Designer Ελένη Μπρασίνικα του γραφείου BllendDesign επιμελήθηκε την βιωματική εμπειρία παρουσίασης της σχεδιαστικής πρότασης της CENTRO.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα