Το 3ο LG AegeanBall Festival πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στη Σύρο με την αρωγή της LG
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Το 3ο LG AegeanBall Festival πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στη Σύρο με την αρωγή της LG

Στηρίζοντας σταθερά τον αθλητισμό και τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, η LG συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά ως Χρυσός Χορηγός Ονομασίας στο 3ο LG AegeanBall Festival 2018 στη Σύρο. Από τις 4 έως και τις 9 Ιουλίου, εκατοντάδες θεατές βρέθηκαν στο όμορφο νησί της Σύρου και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους αγώνες του μεγαλύτερου 3x3 ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Το LG AegeanBall Festival διεξάγεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με τον Δήμο της Σύρου – Ερμούπολης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, καθώς και την έγκριση της FIBA.

 

Φέτος, στο τουρνουά συμμετείχαν 96 ομάδες, όπου μαζί με αυτές των χορηγών και των VIP έφτασαν τις 105. Τις ομάδες απάρτισαν αθλητές ηλικίας 10 έως 50 ετών και πολλοί αστέρες του ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Thomas Heurtel, ο Tornike Shengelia, ο  Nicola Kalinic, η Κατερίνα Χαλικιά και πολλοί άλλοι.

 

Στον εντυπωσιακό χώρο δράσης της LG οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να φτιάξουν το δικό τους personalized Graffiti T-shirt ως αναμνηστικό από το τουρνουά, ενώ τα δύο LG Video Walls τα οποία πλαισίωναν τα γήπεδα, έδειχναν τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων καθώς και τις μοναδικές ομορφιές του νησιού.

 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και το LG Shooting Star Challenge, με τους φιναλίστ να παραδίδουν μαθήματα ευστοχίας στα ‘shoots’ διεκδικώντας δώρο έκπληξη το LG UltraWide monitor, ενώ το βράδυ, οι επισκέπτες απόλαυσαν τον μεγάλο τελικό μεταξύ των LG Warriors και των ΟΠΑΠ Crocodiles, όπου χάρισαν μοναδικές μπασκετικές στιγμές, με νικήτρια ομάδα, την ομάδα  LG Warriors. Την απονομή στους νικητές πραγματοποίησε η Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Ελλάς, η κα. Τζώρτζια Σταυροπούλου μαζί με τον Υφυπουργό  Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

 

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο διεθνής αθλητής και εμπνευστής της πρωτοβουλίας, δήλωσε: «Η επιτυχία του LG AegeanBall Festival είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας και απίστευτου αποθέματος θετικής ενέργειας. Στόχος μας είναι να περάσουν όλοι όμορφα μέσω του αθλητισμού, να ευχαριστηθούν το μπάσκετ, και να απολαύσουν ένα όμορφο τουρνουά. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και συγκινημένος τόσο για την πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου, όσο και για την εγκάρδια συμμετοχή των προσκεκλημένων στο μέρος όπου μεγάλωσα. Ευχαριστώ θερμά την LG Hellas η οποία πίστεψε και υποστήριξε από την αρχή το όραμά μου και την κοινωνική, ανθρώπινη και αθλητική του διάσταση».

 

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, πρόσθεσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που στηρίξαμε για 3η συνεχόμενη χρονιά το LG AegeanBall Festival γιατί αποτελεί μια πραγματική γιορτή του αθλητικού ιδεώδους και της αξίας της συμμετοχής. Είναι μια διοργάνωση που μας επιτρέπει να αναδείξουμε τις αξίες του αθλητισμού και τον κοινωνικό χαρακτήρα της εταιρίας. Αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την πρωτοβουλία, όπως τον οικοδεσπότη Γιώργο Πρίντεζη, την διοργανώτρια εταιρεία Progame και τον Δήμο Σύρου γιατί προσφέρουν αναμφισβήτητα αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του νησιού».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ