Η τεχνολογία της LG συνέβαλε στις καινοτομίες του Giannakis Academy 2018
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η τεχνολογία της LG συνέβαλε στις καινοτομίες του Giannakis Academy 2018

Η LG υποστήριξε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Giannakis Academy, το καλοκαιρινό basketball camp του Παναγιώτη Γιαννάκη, το οποίο ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 600 παιδιών, ηλικίας από 7 έως 17 ετών, στη Χαλκιδική, την Κρήτη και την Αθήνα.

 

Τη φετινή χρονιά, το Giannakis Academy και η LG έκαναν τη διαφορά βάζοντας την τεχνολογία στην εκμάθηση του σουτ. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα επιστρατεύτηκε η δύναμη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας της LG μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διάταξης που περιελάμβανε μια LG οθόνη, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην καινοτόμο εκμάθηση του σουτ στο Giannakis Academy.

 

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, η διάταξη ήταν τοποθετημένη πίσω από τη μπασκέτα και προέβαλε ζωντανά την εικόνα του αθλητή στην προσπάθεια του για σουτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βοηθάει τον προπονητή να εξηγεί στον αθλητή ακριβώς πώς, πόσο και πού πρέπει να διορθώσει τη στάση του σώματός του αλλά και τις κινήσεις των χεριών του προκειμένου να αποκτήσει τη σωστή τεχνική και μηχανική στο σουτ.

 

Με αυτόν τον τρόπο, το επιτελείο του Giannakis Academy και το πρόγραμμα της LGLG Αθλητές του Αύριο’ δημιούργησαν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αναπτύξει τις δεξιότητες της νέας γενιάς αθλητών αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχουν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες της ζωής.

 

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια χρονιά συμμετείχαμε στο Giannakis Academy με το Πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο’ γιατί πιστεύουμε πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ο ιδανικός μέντορας – προπονητής για να μεταδώσει στα παιδιά όλα όσα πρεσβεύει ο αθλητισμός και το πρόγραμμά μας. Φέτος, σε συνεργασία με την Ακαδημία επιστρατεύσαμε τη δύναμη της τεχνολογίας στον αθλητισμό ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά ένα πλήρως διαδραστικό τρόπο προπόνησης που συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξή τους».

 

Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε για τη συνεργασία με την LG Hellas: «Η υποστήριξη της LG στις δράσεις μας για 2η συνεχόμενη χρονιά ήταν πολύ σημαντική. Με τη δύναμη που έχει η τεχνολογία καταφέραμε να υλοποιήσουμε καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης στην Ακαδημία μας προς όφελος της νέας γενιάς αθλητών που προπονούμε, να συμβάλουμε σημαντικά στην εξέλιξή τους και να τα εμπνεύσουμε για ένα υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι LG Αθλητές του Αύριο έζησαν την εμπειρία του NBA στην Ελλάδα με την LG - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμμετείχε ως χορηγός στο NBA Basketball School Camp στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε σε δύο περιόδους τον Ιούνιο και Ιούλιο στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα.

Η LG Χρυσός Χορηγός στο κορυφαίο gaming festival - Xbox Arena Festival - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο Xbox Arena Festival 2019 που διοργανώθηκε από την Microsoft Ελλάς το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 στο Gazi Music Hall.