Για 4η χρονιά η LG δίπλα στις δράσεις της Ithaca
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Για 4η χρονιά η LG δίπλα στις δράσεις της Ithaca

«Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις» στην τοπική κοινωνία: αυτό πιστεύει η LG και με σεβασμό στηρίζει πρωτοβουλίες που σκοπεύουν στη αντιμετώπιση προβλημάτων της κοινωνίας μας. Η Ithaca Laundry είναι μια πρωτοβουλία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Ithaca, η οποία ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια έχοντας στο πλευρό της την LG, με σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνας και του Πειραιά.

 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η LG στηρίζει ως Μεγάλος Υποστηρικτής το έργο και τις δράσεις της Ithaca. Στο πλαίσιο αυτό, το κινητό πλυντήριο-βαν της Ithaca επισκέφθηκε το εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας και μοίρασε σε άστεγους, με τη βοήθεια εθελοντών και εργαζομένων, 60 τσάντες οι οποίες περιείχαν από ένα σκουφί, ένα ζευγάρι γάντια, κασκόλ και ένα ζευγάρι ισοθερμικές κάλτσες.

 

 

Μέσα στα τέσσερα χρόνια συνεργασίας με την LG, η Ithaca έχει εξυπηρετήσει πάνω από 1.900 ωφελούμενους και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 8.000 πλύσεις με τα LG πλυντήρια και στεγνωτήρια πλένοντας πάνω από 40.000 κιλά ρούχων. Παράλληλα, η LG έχει επεκτείνει τη χορηγία της, υποστηρίζοντας τη δημιουργία των 2 πρώτων θέσεων εργασίας στην οργάνωση, μια εκ των οποίων δόθηκε σε πρώην ωφελούμενο της δράσης που προερχόταν από κοινωνικά ευπαθή ομάδα. Έτσι, η LG συνέβαλλε όχι μόνο στην επίλυση των προβλημάτων καθαριότητας των αστέγων της Αθήνας, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών που οδηγούν στην επανένταξή τους στην κοινωνία.

 

 

Γιατί η Ζωή είναι Ωραία όταν συμμετέχεις και βοηθάς!

Life's Good!

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι LG Αθλητές του Αύριο έζησαν την εμπειρία του NBA στην Ελλάδα με την LG - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμμετείχε ως χορηγός στο NBA Basketball School Camp στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε σε δύο περιόδους τον Ιούνιο και Ιούλιο στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα.

Η LG Χρυσός Χορηγός στο κορυφαίο gaming festival - Xbox Arena Festival - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο Xbox Arena Festival 2019 που διοργανώθηκε από την Microsoft Ελλάς το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 στο Gazi Music Hall.