Χριστουγεννιάτικη δράση της LG και της Ithaca για τους άστεγους στην Αθήνα
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Χριστουγεννιάτικη δράση της LG και της Ithaca για τους άστεγους στην Αθήνα

Η LG Electronics με σεβασμό και ευαισθησία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι συμπολίτες μας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις’,  συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το έργο της Ιthaca. 

Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε στη δράση της, χαρίζοντας σε 100 άστεγους χειμερινά αξεσουάρ ένδυσης και συμβάλλοντας στην προστασία τους από το κρύο. Αξιοποιώντας το κινητό πλυντήριο της Ithaca, μοιράστηκαν στους άστεγους 100 τσάντες με σκούφους, γάντια και κάλτσες, στο εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας.

Η συνεργασία της LG με την Ithaca ξεκίνησε το 2016 όπου η LG παρείχε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το ειδικά διαμορφωμένο Ithaca laundry van, που σκοπό έχει την βελτίωση συνθηκών υγιεινής, που αφορούν και σχετίζονται άμεσα με την υγεία των αστέγων της Αθήνας. Επιπλέον, η εταιρεία προχώρησε φέτος στη δωρεά 5 πλυντηρίων και 5 στεγνωτηρίων στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. 
 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG με το Ithaca Laundry κοντά στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα