Η LG και οι φίλοι της συμμετείχαν εθελοντικά σε δράση της Ithaca Laundry
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η LG και οι φίλοι της συμμετείχαν εθελοντικά σε δράση της Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργο της οργάνωσης, μαζί με φίλους της από τον καλλιτεχνικό χώρο.  

Η ομάδα της LG μαζί με τους Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Ντένα Τσαλάγκα, Χάρη Γιακουμάτο, Γιάννη Στανκογλου, Ελένη Μοραντζή, Ναταλία Αρσενικού και Δημήτρη Μακαλιά, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσφοράς, διέθεσαν λίγο από τον χρόνο τους για να συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής των συμπολιτών μας που διαβιούν σε καταστάσεις αστεγίας και εν γένει επισφαλείς συνθήκες.

Η LG είναι αρωγός στο έργο της Ithaca Laundry και συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της διαβίωσης των αστέγων της Αθήνας, μέσω των ποιοτικών συσκευών της. Η εταιρεία έχει εξοπλίσει την κινητή μονάδα της Ithaca με 2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια, ενώ έχει προσφέρει 10 επιπλέον LG συσκευές στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, ενισχύοντας την προσπάθεια της ΜΚΟ, η οποία πλέον προσφέρει και θέσεις εργασίας, για την επανένταξη των αστέγων στο κοινωνικό σύνολο και την εξάλειψη του στιγματισμού τους. 

Η συνεργασία LG και Ithaca Laundry έχει ξεκινήσει από το 2016 και έχει σημειώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια. Πάνω από 9.249 άτομα έχουν επωφεληθεί από το πρόγραμμα, πάνω από 178.460 κιλά ρούχα έχουν πλυθεί στα LG πλυντήρια και περισσότερες από 35.692 επισκέψεις έχουν πραγματοποιηθεί στην κινητή μονάδα. 

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η LG αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη και κάνει τη ζωή όλων καλύτερη.
 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ