Η LG Electronics Ελλάς στηρίζει το "Ithaca Laundry"
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η LG Electronics Ελλάς στηρίζει το "Ithaca Laundry"

Με την ολοκλήρωση ενός έτους λειτουργίας της πρωτοβουλίας, η LG συνέβαλε στην επίλυση προβλημάτων καθαριότητας πάνω από 1.000 αστέγων της Αθήνας.

Η LG Electronics Ελλάς στηρίζει το "Ithaca Laundry"

Με σεβασμό και ευαισθησία στα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, η LG Electronics Ελλάς στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία Ithaca Laundry, που σκοπό έχει την επίλυση των προβλημάτων καθαριότητας των ρούχων των άστεγων συμπολιτών μας στην Αθήνα ώστε να έχουν πάντοτε ρούχα φρεσκοπλυμένα και καθαρά.

«Η LG με τη χορηγία και υποστήριξή της συνεισφέρει ουσιαστικά στο έργο της Ithaca και στην κοινωνία» Θάνος Σπηλιόπουλος, Ιδρυτής του Ithaca Laundry

Η LG, στηρίζει το κινητό βαν της δράσης, από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, εξοπλίζοντάς το με 2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια. Επιπλέον, συνέβαλε στη δημιουργία τριών νέων θέσεων εργασίας, οι δύο από τις οποίες έχουν δοθεί σε ανθρώπους που είναι πρώην ωφελούμενοι της δράσης. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία συμβάλλει όχι μόνο στην επίλυση των προβλημάτων καθαριότητας των αστέγων της Αθήνας, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών για την  επανένταξή τους στην κοινωνία.

Ο κος Θάνος Σπηλιόπουλος, Ιδρυτής και Director, Ithaca Laundry πρόσθεσε: «Η χορηγία και υποστήριξη της LG για δεύτερη χρονιά δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο έργο μας και μας βοηθάει να προσφέρουμε περισσότερα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Έχουμε πλέον την ευκαιρία να επισκεφθούμε νέα σημεία εξυπηρέτησης καλύπτοντας τις ανάγκες περισσότερων ανθρώπων, ενώ με τις νέες θέσεις εργασίας, δώσαμε τη δυνατότητα σε δύο συμπολίτες μας για την ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία. Επίσης, από την αρχή της λειτουργίας μας οι αποδοτικές πλύσεις των πλυντηρίων της LG σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με τη μικρότερη εφικτή κατανάλωση ενέργειας, μας έχουν βοηθήσει πολύ συνεισφέροντας στην βελτιστοποίηση της υπηρεσίας που παρέχουμε».

Με την στήριξη της LG, η πρωτοβουλία λειτουργεί 6 φορές την εβδομάδα σε 5 διαφορετικά σημεία και έχει εξυπηρετήσει πάνω από 1.000 άτομα και οικογένειες, ενώ οι οικιακές συσκευές της LG έχουν ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 πλύσεις για 18 τόνους ρούχων.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα του Ithaca Laundry μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τις γιορτινές μέρες - Κεντρική Εικόνα

Η LG συμβάλει φέτος στην εκπλήρωση ευχών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετέχοντας ως χορηγός στη χριστουγεννιάτικη ενέργεια του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Η LG συμμετείχε στο 100% Hotel Show 2019 ως Digital Signage Partner για άλλη μία χρονιά - Κεντρική Εικόνα

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics, έδωσε και φέτος δυναμικά το παρών στην 7η έκθεση τουρισμού 100% Hotel Show ως Digital Signage Partner.