Η LG Electronics Ελλάς χορηγός στο ΑTCOM Next | Be Paranoid
ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η LG Electronics Ελλάς χορηγός στο ΑTCOM Next | Be Paranoid

Η εταιρεία έδωσε δυναμικά το παρόν στο TechFest της ATCOM με καινοτομίες που θα πρωταγωνιστήσουν τους επόμενους μήνες στο ψηφιακό επιχειρείν.

Η LG Electronics Ελλάς, συμμετείχε στο TechFest ATCOM Next | Be Paranoid όπου παρευρέθηκαν εκατοντάδες εκπρόσωποι από τον χώρο της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας και του digital περιβάλλοντος. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτομίες που θα πρωταγωνιστήσουν στο digital business καθώς και για τους τρόπους εφαρμογής και αξιοποίησής τους.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τράβηξαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων τα παρακάτω προϊόντα της LG με πληθώρα λειτουργιών και εφαρμογών:

  • Η 86’’ WebOS Ultra Stretch Digital Signage οθόνη καλωσόριζε προσωπικά τον κάθε έναν από τους καλεσμένους ανιχνεύοντας την παρουσία τους μέσω Bluetooth, σε συνδυασμό με το companion mobile app του ATCOM Next που διέθεταν στις κινητές τους συσκευές. 
  • To LG Transparent Cooler, με ενσωματωμένη transparent οθόνη διαστάσεων 49 ιντσών ήταν εφοδιασμένο με δροσερά αναψυκτικά για τους καλεσμένους, τα οποία μπορούσαν να δουν χάρη στη transparent πόρτα του ψυγείου.
  • Το LG Mirror Display, διαστάσεων 49 ιντσών, όπου κατά τη διάρκεια του TechFest υπήρχε live προβολή συζητήσεων και αναφορών σχετικών με το ATCOM Next από τα social media, καθώς και παρουσίαση ζωντανής ενημέρωσης του καιρού.
  • Η διπλής όψης LG OLED Dual-view Flat Digital Signage οθόνη, ελαφριά και λεπτή σαν χαρτί με μοναδική απόδοση χρωμάτων χάρη στην τεχνολογία OLED, η οποία χρησιμοποιήθηκε για την ενημέρωση του κοινού για την agenda της εκδήλωσης. 
  • Οι LG 21:9 Curved UltraWide και Touch οθόνες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των coffee breaks και αποτελούσαν μέρος του διαδραστικού installation, μέσω του οποίου οι προσκεκλημένοι, σε συνδυασμό με το companion mobile app του ATCOM Next,  μπορούσαν να παραλάβουν τον καφέ τους χωρίς να χρειαστεί να τον παραγγείλουν.
  • Τα ειδικά διαμορφωμένα interactive τραπέζια που αποτελούνταν από 55’’ oθόνες WebOS και ειδικής τεχνολογίας αφής γυαλί για touch εφαρμογές, χρησιμοποιήθηκαν για το πρωτοποριακό phygital lunch, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι παρευρισκόμενοι χρησιμοποιώντας το σχετικό app της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τα interactive τραπέζια και τις LG οθόνες για να δημιουργήσουν το burger της επιλογής τους, να προωθήσουν απευθείας την παραγγελία στον σεφ και, εν συνεχεία, να ειδοποιηθούν με push notification όταν αυτή ήταν έτοιμη προς παραλαβή, γλιτώνοντας έτσι χρόνο αναμονής.

Τέλος, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να ζήσουν την εμπειρία του VR και 360 video με το πρώτο παγκοσμίως smartphone με modular σχεδιασμό, το LG G5, το οποίο με τη βοήθεια των LG Friends, μια σειρά εξωτερικών συσκευών, μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακή κάμερα, hi-fi player και πολλά ακόμη.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η LG συνεισφέρει στο έργο της Ithaca Laundry, μοιράζοντας αγάπη και αισιοδοξία στους άστεγους της Αθήνας - Κεντρική Εικόνα

Η LG στέκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά αρωγός στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με το Ithaca Laundry βελτιώνει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνα

LG - Ithaca Laundry

Η LG, η οποία στηρίζει την Ithaca Laundry τα τελευταία επτά χρόνια, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Πλατεία Κουμουνδούρου και παρακολούθησε από κοντά το έργ